Monday, 19 January 2015

Mana Nak Beli Karipap Gergasi Frozen Kuala Selangor?



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Semoga anda sentiasa sihat dan bahagia :)

Entri ni khas untuk sesiapa yang berminat nak membeli karipap gergasi frozen. Sejak saya post entri Karipap Gergasi Kuala Selangor Memang Gergasi, tiba-tiba ada beberapa orang contact saya nak beli karipap gergasi frozen..


Err... tapi saya bukan penjual/pengedar karipap gergasi frozen. Saya pun pembeli juga..

Saya cuba juga search di Google dan FB kot-kot lah ade page ke tapi just jumpa satuuu aje.. Karipap Gergasi Gombak. Karipap Gergasi Kuala Selangor tak ade. Tak pastilah kalau ianya pengeluar yang sama.. Wallahua'lam..


So kebetulan ada kenduri tahlil arwah atok di kampung Kuala Selangor Maulidur Rasul baru-baru ni dan kebetulan kami bertolak petang, dapatlah menyinggah gerai karipap gergasi tu.  So minta husband mintakan nombor telefon dari penjual tu je..


Alhamdulillah... dapat juga nombornya..
So sesiapa yang berminat nak dapatkan karipap gergasi frozen, boleh hubungi Ude ni ya :)


Macam saya post kat FB tu, saya tak jual karipap gergasi, tapi #SayaJualShaklee :)


Terima kasih kerana sudi membaca :)

* Jika anda rasa entri ini memberi manfaat buat anda dan orang ramai di luar sana, sila tekan butang LIKE dan dipersilakan SHARE. Semoga ilmu ini dapat dipanjangkan dan menjadi salah satu pencen kubur kita semua.

1 comment:

  1. Hari tu pun masa pergi Kuala Selangor makan karipap gergasi jugak dekat Cendol Bakar..

    ReplyDelete