Monday, 21 December 2009

1001 malam



jumaat lepas bersamaan 18 Dis 09.. majlis kecil-kecilan sambutan hari lahir makcikku (adik mak) yang bongsu iaitu Usu Lili. yang keberapa? sila tengok kek.....di bawah nun...

temanya 1001 malam.. errkkk.. aku baru tau mase tengah2 sibuk siap nak ke umahnya.. hampess..mane lak aku nak carik menatang2 1001 malam ni.. ape yang ade je le.. husna dah siap2 pakai gaun kene tukar jadi baju kurung jer.. cam nak gi kenduri jer.. =D.. Aliff lagi le takde kostum..nasib la yer.. kitorang ala-ala 1001 malam..ala kadar jer..info lambat bebenau..

the cake

the cake~ top view

kek tu 2 flavour.. yg nombor '3' tu choc moist, yang '0' tu marble mocha (but cam lebih rase choc dari coffee :D).

posing duluuu!!..ya habibi ya maulanaaa!!

majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat oleh my grandma sambil syahdu syahdan.. (ermm i think my grandma mase tu teringat kat my late grandpa kot..). pastu alunan biola oleh Jeehan, mengalunkan lagu happy birthday..(tu pun selepas berkali2 practise dalam bilik..hehe..).


doa time..tingginye tangan tu, Ijat..

jeehan

potong jangan tak potong :D (tisya yg kiriii skali.)


Aliff.. lenanya..

en.suami & husna

en.suami & aliff

Kategori pakaian terbaik antara cucu2 ajer..yg perempuan dimenangi oleh Tisya (tupun selepas adegan menagis2 sbb taknak pakai kostum yg dibuat mama-nye sebelum tu..) & yg lelaki dimenangi Ijat (ni menang tanpa bertanding niiihh..). cucu menantu takleh bertanding so en.suami tak dapat ler..

owhh..btw sambut birthday my youngest sis gak that day..

Selamat hari lahir untuk korang ehh..semoga panjang umor murah rejki..

Usu ~ 17/12/1979
Hada ~ 18/12/1995

No comments:

Post a Comment