Thursday, 30 July 2009

Lewat



Assalamualaikum..


Hari ini hampir-hampir lambat untuk kali ketujuh.. berlari naik ke tingkat satu untuk punch kad. Ngam ngam jam 8.00 punch kad..huhu..
Hmm.. serba tak menjadi bulan ni.. paling banyak sampai lewat kat office...


Aku sudah pun berhenti dari menerima tempahan kek atau cupcake.. tapi tak bermakna aktiviti baking tu terhenti.. cuma untuk diri sendiri sahaja.. Dalam hati merancang nak buat macam-macam.. aktiviti akan datang pastinya buat kuih raya dan =D.. sekarang tengah mengumpul dan mengkaji resipi-resipi untuk dipilih tahun ni.. Nantikan resipi-resipinya.. aku akan meng'post'kan disini yer..

No comments:

Post a Comment