Wednesday, 28 April 2010

BATAL: "My Funniest Wedding Photo Contest"




Salam & hi..
Sana sini saya tengok banyak contest yang menarik dan best!!..
So bersempena wedding anniversary saya yang ke-4 pada 3 Jun 2010 dan my 28th birthday pada 5 Jun 2010, untuk kali pertamanya saya nak menganjurkan

"MY FUNNIEST WEDDING PHOTO CONTEST"


mari lah join ye..!! (harap2 ada org berminat hehe..)

Syarat-syarat gambar:

1. Gambar adalah gambar perkahwinan ANDA ya..bukan gambar orang lain..
2. Hanya utk warganegara Malaysia sahaja =D
3. Gambar wajib mempunyai ANDA yang berpakaian pengantin tak kisah lah samaada pengantin perempuan sahaja/lelaki sahaja/kedua2nya. Kalau ada orang2 lain pun takpe but pengantin MESTI ada dalam gambar
4. Hantar hanya SATU keping gambar sahaja. Kalau ada banyak2 gambar, saya akan pilih gambar pertama sahaja.


Syarat2 Penyertaan:

1. Tarikh tutup penyertaan adalah pada Sabtu 5 Jun 2010.
2. Buat entry dengan tajuk "MY FUNNIEST WEDDING PHOTO CONTEST"
3. COPY & PASTE banner contest, letak kat sidebar & pada entry masing2. Backlink ke entry contest ini yer.
4. Jadi follower (bukan paksaan but kalau sudi jd kawan, apa salahnya =D)
5. Sertakan NAMA ANDA & PASANGAN serta TARIKH PERKAHWINAN.
6. Ceritakan pasal gambar yang dihantar, masa bila, insiden yg berlaku, kenapa kelakar etc. Nak cerita panjang2 boleh, cerita pendek pun boleh. Tapi ingat entry menarik mungkin bakal menambat hati juri.
7. Gambar mestila jelas dan mudah untuk saya copy.
8. Tinggalkan entry anda di ruangan komen entry contest ini.
9. Keputusannya insyaAllah akan diumumkan pada 7 Jun 2010.


HADIAH yang menanti????

* cabutan bertuah diantara 15 entry pertama (1 penerima)
* 1st/2nd/3rd Prize untuk FUNNIEST WEDDING PHOTO (mengikut keputusan juri)
* 3 hadiah saguhati

Buat masa ni hadiah adalah RAHSIA (buleh ker =D), but akan diputuskan dan diumumkan kemudian.. =D

6 comments:

  1. congrats liza.. dah wat contest sendiri...

    ReplyDelete
  2. hehe ninie.. sesajer jer ni.. cam best tengok org pemurah2 bagi hadiah..ko takde gambar kelakar ke =D..

    ReplyDelete
  3. najmah : buleh ajer.. try laa haha!!

    ReplyDelete
  4. wahh..bes ni.
    tapi.cam ada takde je gamba yg klakar la..photographer amik yg posing je..
    =(

    ReplyDelete
  5. ashra: errr.. susah eh nak cari gambar kawin yg kelakar?

    ReplyDelete