Wednesday, 14 November 2012

Aliff Rayyan's 3rd Birthday : Football Theme



Assalamualaikum...

Cerita majlis harilahir Aliff Rayyan Oktober lepas.. hehe lama dah cerita ni. Sebab ummy nya tak snap sebarang gambar, terpaksa tunggu gambar org lain utk di copy :)


:: potong cake ::
4 Oktober 2012, Aliff Rayyan genap usia 3 tahun.. Ni kali pertama adakan birthday party untuk Aliff. Tak buat besar2 pun, just jemput family terdekat aje.. family terjauh sikiiiit pun tak dapat nak jemput (maaf ye..). Atas nasihat ahli keluarga lain.. Kononnya ni event terakhir di rumah Sunway sebelum kami berpindah ke area Batu Arang nanti..


Kali ni buat tema Football Fever.. Masing-masing perlu pakai jersi bola tak kisah la tempatan ke kelab inggeris ke.. Mak buyong ni pun kene pakai gak jersi walaupun sendat ya amat hehe.. 

Kek dan cupcake ummy bake & deco dengan gigih sekali hehe... just a small one :)

:: the cake ::

:: cupcake ::
Aliff hari-hari sebelum event memang excited tapi hari majlis macam bad mood pulak.. langsung tak beri kerjasama.. spoil betul.. tapi takpe la.. :)

:: husna & aliff.. eeiii tengokla muka aliff tu.. ntah nape senyum pun takmo ::
From Aliff Rayyan, Asyrani Husna, Ummy & Ayah :
Terima kasih kepada tetamu-tetamu yang hadir ; nyang, tokwin, nenek, atok, pakngah, makngah yan, hana, pak uda, mak nani, mak shu, tokngah, tokngah lisza, auntie alia, tok alang, tok ende, auntie fitrin, tok andak, wan cik, auntie wawa, uncle ijat, tok anjang ina, tok anjang rashid, auntie tisya, tok usu.. korang sangat sporting & sangat best!! :D
:: us ::

Terima kasih kerana sudi membaca :)

* Jika anda rasa entri ini memberi manfaat buat anda dan orang ramai di luar sana, sila tekan butang LIKE dan dipersilakan SHARE. 

7 comments:

  1. Liza dh brapa bulan tu? Comel je pakai jersi semua.. Untung laa tokei kek buat kek sendiri. Super cute!!

    Happy belaaated birthday Rayyan!!

    ReplyDelete
  2. aliff tak payah nak worry, ape2 theme pun boleh.. mak dia pandai buat kek :) cantik!!

    happy birthday aliff

    ReplyDelete
  3. mmg happening betul la... cantiknya kek!

    ReplyDelete
  4. hahah.. suka tgk aliff takde mood tu...

    ReplyDelete
  5. Wah..meriah..football theme.hehe

    Happy besday aliff...
    Be good boy and jadi ank soleh k.

    Ni da besar ni,boleh wakil negara ni kan..hehe

    ReplyDelete
  6. Tgh berpantang ke ni? Berpantang elok2 ya.. :)

    ReplyDelete
  7. lizayati:
    err belum bersalin lagi la..hehe...

    ReplyDelete