Monday, 28 June 2010

☺☺Update Gambar : Dragon Boat Festival☻☻



Ya...

Akhirnya Uzaini telah berjaya meng'upload' gambar-gambar masa Dragon Boat Festival @ Putrajaya.. Tu pun dia tulis part 1.. ermm.. berapa part ye agaknya..

Gambar-gambar ni spesifiknya pada event hari Jumaat. Kira yang lain-lain belum upload lagi.. Takpela.. ini pun memadai =D
Terima kasih ye..

So semua gambar-gambar ni adalah ihsan Uzaini dari FB dan photoblognya. Kalau nak lihat gambar full dan bahagian2 lain (yang akan diupload) boleh lawat photoblog uzaini ye.

.

2 comments:

  1. dlm bnyk2 gambar, nape tah aku ternampak abg berbaju oren itiew.. mungkin kah kerana perutss nyer yg ala2 laki aku.. ahaksss.. ampun feruz...

    bagus la korg.. semangat kesukanan still tebal lagi...

    actually aku nyaris nk dtg ari sabtu.. konon nyer nk tgk korg, tp sib baik tak jadi as it turns out korg xjadi main ekk aritu sbb tak cukup org..

    ReplyDelete
  2. yani:
    hari sabtu tu yg tak jadi main kategori international open kalau tak silap, sbb tak cukup lelaki.
    petang tu yang kategori mix rasanya main sbb cukup org. tak sure sbb aku balik awal (kol 3++pm). mulanya aku stay sbb org ngam2, petang tu ada lagi membe yg datang, so aku bagi can org lain main arr..game kitorang kol 4.30pm..
    kesian kat hubby sorang2 jaga Husna & Aliff kat umah =D

    ReplyDelete