Monday, 7 June 2010

:: Asyrani Husna's Birthday Party ::



Salam..

Sabtu lepas 5 Jun 2010..
Ummy dan Ayah telah mengadakan party kecil-kecilan untuk Asyrani Husna, puteri sulung kami di teratak kami yang kecil itu..
Terima kasih diucapkan kepada semua yang hadir
dan maaf sekiranya ada terkurang sana sini ya..

Gambar-gambar pun tak banyak dalam kamera ummy sebab ummy ke hulu ke hilir tak sempat nak pegang kamera pun..Layannn (apa yg ade je yer..=D)






Tema party Husna adalah Oren. Ummy, Ayah, Aliff & Husna just pakai t-shirt aje.. sebab kitorang decide nak wat sulam nama kat belakang baju.. kalau kat gaun buat embroidery cam sayang ler pulak kan.. so t-shirt ajer la.. hehe..wat kat pyramid ajer.. tapi sebab org tu mintak sejam, kitorang pun bagi t-shirt lambat, sama2 la melepak sampai pyramid nak tutup dah. lama bebenau carik t-shirt =D

:: baju kami (source = FB Fathin) ::

Ummy coti Khamis & Jumaat..
Khamis sebab nak wat kek Husna..
tu pun kejap2 tak jadi sini.. kejap2 tak jadi sana..
tiang senget la.. nak tercabut la.. macam2..last2 ummy pun surrender la.. penat..
ada cacat2 yg ummy biar aje tak touch-up.
pemalas ummy ni.. =D
:: kek Husna ::

:: goodie bag ::

Jumaat ummy & ayah pergi beli barang2 basah..ermm dan macam2 kerja lagi..
kol 4 pagi baru tidur..
lepas siap tampal backdrop dan tiup belon2 tu..

:: teratak kecil kami ::

Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung..
"\(^__^)/"

7 comments:

  1. selamat hari jadi husna...wahhh..cantiknya kek yg liza buat ni....mesti sedap...^_^

    ReplyDelete
  2. thanks ayu..
    kek tu biasa2 aje.. masih banyak cacatnya lagi..=D

    ReplyDelete
  3. happy birthdau dear husna.. chomel nyer kek castle tu.. btw chomel nyer baju oren + cokelat korg tu.. siap ada nama lagi.. i loikee =p

    ReplyDelete
  4. yani, mummy zara sofea : thanks =D

    ReplyDelete
  5. Suasana party meriah.Selalu-lalulah adakan party begini,masa jumpa saudara mara.

    ReplyDelete
  6. wah makngah..

    terima kasih tinggal jejak kat sini..

    ada blog jugak ye rupenye.. tapi takleh nak tinggal komen lah.. die nyer part verification word tu tak kuar habis hehe..

    ReplyDelete