Wednesday, 28 April 2010

Dilema CDing



Aku dalam proses menambah bilangan CD (cloth diaper) Aliff. Aliff baru ade 5 pcs ajer..tak cukup untuk fully CDing. 5 pcs yg ade tu CD Lunatots. Buat masa ni Aliff hanya berCD kat umah mak. Kat umah kitorg masih berDD (disposable diaper).

Aku dah banyak baca review org psl bermacam2 jenis CD. Berkali2 aku baca makin pening kepala aku nak pilih brand mane. arrghh!!...

Camne? Bantulah aku ini..huhu..



8 comments:

  1. heh, apa jadi ngan CD autumnz ko tu? ok tak fahry pakai?

    ReplyDelete
  2. liza, akak nak let go CD. Ada 6 helai. kaler light blue dgn putih. insert bamboo. jenis CD button one size. aimee baru pakai seminggu dua... penjaga x larat. dulu beli rm250. nak let go rm100 jer.. berminat?

    ReplyDelete
  3. kak aweng, guna CD brand ape kak? (eceh..nak tau brand gak tuu)=D

    ReplyDelete
  4. np? ada beza ke anatar brand2 tu? hahahha.. npk sgt buta tuli psl CD ni kan.. mmg plan nk ber CDing nih, tp mcm tak kisah je brand apa.. ke kena kisah?

    ReplyDelete
  5. reza: nak kata beza sgt tu tak la..cuma ada brand yg sesuai dgn baby kita kdg2 tak sesuai dgn baby org lain. biasanya org suruh try setiap brand (beli satu je)..tp aku malas nak try semua brand =D

    ReplyDelete
  6. liza, brand tuh wuddah, http://lampinwuddah.blogspot.com/

    berminat x?

    ReplyDelete
  7. wuddah? berminat gak ngan wuddah bamboo.
    btw, nape penjaga tak larat guna CD? ada masalah ke?

    ReplyDelete