Tuesday, 13 April 2010

Aliff Rayyan : Perkembangan



Aliff lagi.. nak wat camne.. kalau bukan Husna, of course cerita Aliff.. =D

**Sebelum tu aku nak ucapkan tahniah kepada kawan2 aku yg baru je menimang cahaya mata.. Ayu Ipin & Ochee (twin girls) serta Yani & Farid (girl juga).**



:: Hai!! sayalah model Kopiah ::

Aliff sekarang :
1) 6 bulan 1 minggu.
2) Berat last timbang arituh 8.3kg
3) boleh meniarap, golek2 dalam sekelip mata je dah sampai masuk bawah kerusi, pastu nangeh takleh kuar..4) Boleh sokong badan dengan 2 tangannya macam wat push-up
5) Kalau nyanyi tepuk amai2 sambil kita tadah tangan, nanti Aliff tepuk kat tangan kita tu.. (ni nenek Aliff yg ajo)
6) Kalau agah2, die seronok, akan jelir lidah die..
7) Asek mengundur jer.. pun sampai masuk bawah kerusi jugak

8) Boleh wat genggam gamit, actually ni ummy ajar kalau nak susu wat genggam gamit (belajar dr Baby Sign). =D
9) Suka masukkan jari dalam mulut, gatal gusi kot10) Kalau ada ayah die, Aliff sangat good boy, tak meragam.
11) Kalau ummy balik kerja, Aliff tengah tidur, Aliff akan jaga kalau dengar suara.
12) Aliff dah start mamam..

2 comments:

  1. mmg muke dollah betol lah..

    eh..berat aliff dh lebih berat fahry maaa. fahry makin slim-melim!

    ReplyDelete
  2. muka dollah yer.. ermm ok =D

    ala..budak makin besar makin lasak. don't worry lah

    ReplyDelete