Thursday, 12 September 2013

Please 'Like' us : Little Rayhan's :D



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

klik gambar di atas

Dengan rasa rendah hati, buat sahabat-sahabat yang mempunyai Facebook, mohon sahabat2 dapat 'Like' page baru kami Little Rayhan's (SA0257599-T).  Kedai yang masih baru/kecil ni diusahakan oleh suami saya dan saya bantu sikit2 yang mampu.

Selain di FB, Little Rayhan's boleh diakses melalui laman sesawang www.littlerayhans.com.my dan juga di  blogspot iaitu di littlerayhans.blogspot.com

Page ni masih baru memandangkan kami baru je nak berjinak-jinak dengan biz ni.. produk pun masih belum banyak tapi InsyaAllah akan ditambah dari masa ke masa.. buat masa ni hanya ada bodysuit, sleepsuit, jumper/romper, comfy pants, infant/baby socks.. Kami dalam perancangan untuk menambah Cloth Diaper, T-shirt (boy/girl).

Diharap berkat doa dan sokongan sahabat semua, Little Rayhan's boleh berkembang maju dan ada rangkaian sendiri pada suatu hari nanti InsyaAllah..

Sahabat-sahabat juga boleh mencadangkan apa-apa produk yang sesuai ditambah dalam kedai 'kecil' kami ini ok :)

Terima kasih pada semua yang telah 'Like'..
Moga Allah turut lapangkan rezeki kalian di dunia & akhirat :D

2 comments:

  1. tahniah liza!
    moga liza dan suami terus maju dan murah rezki.nanti aku usha2 kot ada berkenankan..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah liza! smg dikurniakan derasan rezeki dan pahala yg berlipat kali ganda inshaallah :)

    http://sihatitunikmat.blogspot.com/

    ReplyDelete