Monday, 15 April 2013

Dah daftar akhirnya......



leka punya leka, tangguh punya tangguh.. 
dah 15hb rupanya.. 
belum daftar sekolah rendah husna lagi!! 
tarikh akhir 30 April ler..
adoii lupaa! (tepuk dahi)

isi aje laaa...


emel penerimaan


end up decide Husna daftar sekolah berdekatan rumah mak : SK Kampung Lindungan
& akan daftarkan sekolah agama berdekatan juga.. : KAFAI Anggur Al-Amin

mudah untuk en.hubby uruskan hal ambil/hantar nanti.. 
fikir2 nak daftarkan dekat dengan pejabat saya takut lak kalau kena outstation nanti camne pulak kan..

buat masa ni mungkin itu yang terbaik.. 

now just tunggu keputusan permohonan diterima atau tak aje after 15 July 2013..

Rabbi Yassir Walatu'assir..

4 comments:

  1. Replies
    1. daftar adam gak ke?
      jom jom cepat2 :)

      Delete
  2. bagus lagi kalau daftar sekolah berdekatan dgn mak.buatnye kau bz nanti kat ofis,lagi payah kan liza..

    mudahan dimudahkan ya urusan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, rasanya tu yg terbaik (buat masa ni)
      insyaAllah.. semoga dipermudahkan... :)

      Delete