Thursday, 19 April 2012

Meeting @ Penang and my 1st ever Amigurumi..Mini octopus



AsSalam...
Malam terakhir di Penang. Esok bertolak balik ke KL. Oh kalau ikutkan mau aje saya balik petang tadi lagi lepas mesyuarat.  Tapi kot nak naik flight, memang takde makne laa.. redha aje la naik kereta jabatan esok.. En.Suami pun sudah tanya balik pukul berapa daaa... Husna pun dah call rindu kununnye.. :)

Ummy pun winduuu sama kamu..
Zon Selatan kali ni bermesyuarat di Penang. Ikutkan asalnya mohon masuk ke UPSJS ni pun sebab outstation pun paling jauh pun haruslah di Johor. Aikk ni dah ke utara pula.. nak buat camne..SYMP begitulah gayanya.. Kalau ikutkan berat sikit hati nak gi sini.  Tapi disebabkan Melaka Team host untuk meeting kali ni, terpaksa jugak la gi.. huhu..

Penang oh Penang..

Takpelaaa... dah nak balik pun esok. Harap2 big boss takde plan apa2..kot boleh gerak awal sket... Meeting kali ni tak jogging pun. Bukan main bawak sports attire+shoe lagi.. dok riki2 takde tpt, sebab hotel tengah2 town daa..(opss alasan belaka ;p)..

 Yuhuuu esok balikkk!! Dah siap 3 ekor amigurumi mini octopus untuk En.suami, Husna & Aliff..Tapi belum letak/jahit matanya lagi.. nak cari manik kat KL nanti..

3 ekor sutun tidak bermata ;p.. goreng celup tepung pon sodappp
Ooo yeah... crochet pattern for these mini octopus is from Esshaych's Blog.. do have a visit to her blog okay :D.

3 comments:

  1. comey la sutun tu.... kait sendiri kah?

    ReplyDelete
  2. uh, comeinya.
    Kalau ada gegirl, pasti mau order drp Liza...

    ReplyDelete
  3. lia,
    yup ni kait sendiri :)

    lizayati,
    sutun utk gegirl aje ye? takleh kasi aliff lah canni :)

    ReplyDelete