Thursday, 29 December 2011

MInggu terakhir 2011



Assalamualaikum...
Lama sangat saya tak jengah blog.
Minggu ni last untuk 2011. Dan last saya berada di unit jambatan ni.. Next week saya akan bertukar ke unit selatan.

Tahun ni belajar part jambatan. Next year insyaAllah part jalan pulak. Syukur kepada Allah, walaupun dengan taraf kontrak ni banyak yang saya miss tapi sebaliknya saya untung juga. Untung dengan ilmu2 baru.. Sayang jugak nak keluar dari unit jambatan ni sebab terlalu banyak yang boleh dipelajari dan masih banyak yang belum saya tahu. But since kontrak hanya sambung sehingga end of next year and no more lagi, saya perlu grab peluang untuk belajar yang lain pulak...

:: pandangan dr atas pier cross head Bridge 2, Nusajaya ::

Ughh, still ada kerja pending perlu disiapkan esok jugak and nota serah tugas!! aiyaa!!

2 comments:

  1. ade Unit Jambatan ?? huhu orang yang bukan dari background Engineering.. macam confuse kalau ade Unit Jambatan :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. kitorg panggil unit jambatan aje hehe... nama betul unit pemulihan jambatan. confusing eh =D

    ReplyDelete