Friday, 25 November 2011

Work In Progress (WIP) & MadeByLiza



Salam Jumaat...
Nak tunjuk saya punya WIP yang baru.. errr actually tak la baru sangat, cuma saya saja yang tak siap-siap lagi benda ni.. Apa dia?? Tungguuuuu.....

Hari ini saya create satu blog lagi tentang hasil kerja saya berkaitan seni yarn atau buat masa ni lebih spesifik kepada seni crochet (kait jarum satu).  Blog baru ni saya namakan "madebyliza". what do you think? ok ke?  Tapi mungkin saya hanya akan letak gambar finished products. Gambar2 progress kerja (WIP) saya post kat personal blog ni la kot. Saya pun sedang explore another side of yarn arts iaitu knitting :).   (Sama macam blog kek/cupcakes yang saya buat iaitu "berryliciouscakes").

Saya masih lagi sedang kemaskan setting layout dah isi blog. Buat masa ni masih nampak serabut :).

O ya, saya nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua umat Islam.. Salam Maal Hijrah =D

3 comments:

  1. wahh.makin maju skang ye..da ada blog baru lagi =) good job!

    ReplyDelete
  2. Liza, terrornya mengkait. Liza, tringat kat awak semalam. How's ur work? Disambung ke tak thn dpn?

    ReplyDelete
  3. ashra: thanks

    liza: baru belajar2 ni... :). kerja sambung lagi setahun dan tak akan disambung lagi hehe.. tetap kena cari kerja lain.. or SAHM aje..

    ReplyDelete