Monday, 27 December 2010

Hutang Tag Ninie



Assalamualaikum..
sorry ninie.. dah sebulan tag ni.. sorry yer tak sempat nak menyinggah 'rumah' ko lately..
so ni nak bayar utang tag =D



• apa benda paling penting dalam hidup korang?

Love, faith, happiness

• benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
lunch sat tadi kat gerai no.5 + milo es

• dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
dah kahwin so taknak pikir pape =D.

• adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup

• berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
InsyaAllah, sampai bile2..

• di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
kat rumah

• novel/buku/majalah terakhir dibeli?
ade few books beli masa hari pembudayaan ilmu tu.
novel - mikhail (tapi lom baca lagi)
buku - don't be sad, teknik urus wang individu, satu lagi tak ingat tajuk tapi pasal start bisnes camtu

• ape nama penuh korang?
norliza othman

• antara emak dan ayah, mana korang lebih mesra
mase kecik2 lebih ok ngan ayah, bile dah kawin baru ok sikit ngan mak

• namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
siapa ehh.. tak boleh nak pikir..

• adakah korang basuh baju korang sendiri?
upah washing machine untuk menjalankan kerja.. =D

• dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi?
Korea & Jepun

• pilih salah satu, peluk atau cium
Peluk

• beritahu 3 benda mengenai orang yang beri tag
1 fakulti, 1 tempat keje, suka shopping hehe

• lima benda yang paling anda sayangi dalam hidup anda
tak dapat nak fikirkan apa2 sebab bile baca soalan ni perkara pertama yang terlintas adalah FAMILY. suami, anak2, parents, adik2 dan semua2 ahli keluarga. tapi kalau nak pilih benda jugak, saya just boleh cakap buku-buku saya. tu je =D

• lagu yang paling anda suka dan selalu dengar
lagu This I Promise You by Nsync. sekarang takde la dengar sangat tapi tahap 'suka' tu tak kurang

• bila tarikh lahir korang dan bila korang sambut tahun lepas
5 Jun. Tahun lepas tak sambut pun

• lima rakan blogger yang korang nak tag
sesiapa yang nak jawab tag ini.. tiada paksaan =D
(actually tak leh nak pikir sesape)

3 comments:

  1. hahahahaha adekah aku kol ko pg td termengingatkan ko ngan tag nih? xde niat tau liza.. =)

    ReplyDelete
  2. hehe.. takdele.. aku lately tak bukak blog so mmg tak tau korang2 nye update. baru bukak semalam, baca past entry baru jumpe hehe =D

    ReplyDelete
  3. cam bes je tag ni.nak buat,tp kena duk diam2 bila free,baru bes jawab kan..

    ReplyDelete