Friday, 21 May 2010

My Most Wanted Things (buat masa ni..=D)



aku tengah giler mengidam mende ni..
(err..ni bukan ngidam preggy yer..)
dalam wishlist aku, ni dok nombor satu ni,..
lamaaaa dah aku dok belek2 bende ni.. tapi tengok harga..alahai... patut ke tak patut..
menggigil wooo..

::Kenwood KM023::

siapa nak bagi derma kat aku, sila bagitau yer.. hehe...

7 comments:

  1. kalu aku belikan untuk ko kat kedai,sampai umah je mesti decide tak jadi bagi.keke....

    ReplyDelete
  2. ekeke... sure punye tak kasi..=D

    ReplyDelete
  3. liza : berapa riban ye benda ni...hehe..saja syok2 nak tau juga..

    ReplyDelete
  4. waaa, mmg best.. tp bile mase tah aku nak pakai.. aku beli, sewa kat ko la liza.. ngeheee..

    ReplyDelete
  5. ayu: ermm.. dalam rm3200.00 ngeh ngeh..=D. lagi mahal dari FS nih..=D

    ninie: ko nak sewa kat aku haha..boleh boleh..tapi ko beli dulu yer.. hehe..

    ReplyDelete
  6. mahal2..boleh beli moto sebijik..
    xyah kot liza, membazir (boleh plak aku ckp gtu..) huhu..

    ReplyDelete
  7. najmah: hehe.. memang mahai pun..actualy aku nak mixer nye tuh.but ade yg bgtau aku bende2 lain tu termasuk dlm set die..taktau la kalau ade mixer ajer.. lom habeh survey lagi nih.. memang tgh carik mixer 'kuasa kuda' hehe..

    ReplyDelete