Sunday, 28 March 2010

Earth Hour..




Haiyah..actually nyer aku terlupe semalam tu ada program earth hour. Dah siap baca kat dalam lif kat JoKeR lagi.. siap remind diri sendiri nak plan utk earth hour..hampess..

Apsal leh tak ingat? sebab kitorang semua keluar gi carrefour subang jaya dekat kol 7malam..balik sampai umah dah dekat kol 10malam..
tapi kalau ikutkan memang tak bukak sebarang lampu or kipas lah kat umah.. kire aci tak?? =D

last year join earth hour program ni.. kitorang bergelap + berpanas lah.. tak pasang sebarang kipas/lampu.. mulanya en.suami pun agak blur2 time tuh nak pasang kipas tak, pasang tv tak.. iyelar.. kempen diorang tu setakat tutup lampu anda bla bla.. kitorang tengok jiran2 tutup lampu tapi ade bunyi tv terpasang..

ermmm.. tunggu next year pulak...

4 comments:

  1. mm last year join, dis year lupe plak.. hahaha.. tp dah seharian kuar dgn off sumer lampu, kipas.. aci la kan? hehehe..

    ReplyDelete
  2. ninie..same kes aku ler ni..
    aku kire aci lah..=D

    ReplyDelete
  3. aku pon kuar mkn time earth-hour. sume lampu ke brg letrik sume padam la..aci jugak(nak jugak tue..)

    aliff bam-bam 8kg++ dh..fahry strt dr 4-6 bulan, 7.4kg, 7.9kg & 8.0kg..dh siket2 je

    ReplyDelete
  4. nozie..
    aci aci..aku terima haha!!

    aliff pun aku rasa dah agak susut sikit..die menom tak banyak lar.. hari2 dalam 9oz jer..kadang2 jer 12oz..

    ReplyDelete