Monday, 22 February 2010

Cerita-cerita tak best sepanjang Februari



6/2
Dapat sms dari Azeem bgtau KPPK UPPJ Selatan Hj Sharom passed away. Agak mengejut sebab the day before baru nampak die sihat je dalam perjumpaan mentor-menti kat office. Menurut Hafis (ex-unit member =D), arwah mengalami sesak nafas selepas berjoging, meninggal semasa dalam perjalan ke hospital. innalillah.. takziah buat keluarga Hj Sharom.

9/2
En.suami called bagitau kak bah (my SIL) dah bersalin but baby passed away. my SIL said dapat rase bb gerak but few minutes later dah tak gerak. mase tu she was only 5months preggy. (is this consider as miscarriage?).


11/2-21/2 (Not sure bile tarikh sebenar sbb aku selalu dapat berita paling last je..)
Pak ngah sesak nafas. Gi Hospital Tanjung Karang, transfer ke Hosp Sg Buloh. Admitted few days kat ICU, tak sedarkan diri (di'pengsan'kan). Alhamdulillah, last Monday ende said, pak ngah dah sedar.
And yesterday went to Hosp Sg. Buloh . pak ngah cakap nak keluar hospital petang tu. tengah menguruskan dokumentasi2 terlibat. Ok selesaii..syukurrr!!.. sila kurangkan (lebih baik hapuskan) tabiat merokok anda dan amalkan gaya hidup yg sihat..sekian terima kasih..=D

19/2
Last Friday masa nak amek Aliff and Husna (kat umah mak), mak cakap Liya anak maklong nizah accident ngan Merc. Moto ngan merc. Mase tu dah 4jam Liya under surgery sbb ada darah beku kat kepala.. Yesterday called Usu (nak tanya pak ngah wad berapa jer..), she said Liya's getting better..alhamdulillah..

20/2
Sabtu petang dapat sms dari Kak Ros WUSB bgtau ibu kepada Cik Wan Mastura SPNB telah kembali kerahmatullah. Cik Mas ni pernah berkerja bersama2 masa aku kat ofis lama dulu. Takziah buat keluarga Cik Mas.

Owh Februari masih belum habis.. semoga lebih banyak cerita yang lebih ceria okehh!!

No comments:

Post a Comment