Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

Farewell CSFJ Tingkat 10

Assalamualaikum and hello :D
Majlis celebrate kawan-kawan berpindah just tingkat 10 je hehe.. Ramai yang keluar dari CSFJ ni. Bhgn Prestasi je 3 orang keluar. Dari tingkat 10 je 6 orang kot. 

Apapun terima kasih kepada kawan-kawan di tingkat 10 yang havoc masing-masing. Boleh tahan rapat juga masing-masing kat sini walaupun ada banyak Bahagian berbeza.  Ok je lepak lunch kat pantri sama-sama tak kira bos and anak  buah. ok je..
Mohon maaf juga kiranya sepanjang almost 8 tahun kat sini banyak terkasar bahasa/ perbuatan. Maklumlah kalau lama sangat dah macam otai kan.. tu patutlah keluar cepat-cepat sikit hehe..
Semoga ukhuwah terus terjalin, semoga korang semua terus maju dan bahagia kat CSFJ hehe...
Terima kasih untuk farewell gift : telekung. InsyaAllah akan digunakan sebaiknya. Moga pahala dapat sampai pada korang yang menyumbang :D