Tuesday, 17 January 2017

Our Homemade Takoyaki ~ HaruHaru Takoyaki



Assalamualaikum dan hello ;D

Lama tak bersiaran. Dah mula bekerja lepas cuti bersalin bermula 3 Januari lepas. Sama macam anak-anak masuk sekolah pulak :)

Ok kali ni just nak war-warkan pada semua, kami dah mula bisnes takoyaki homemade atas nama HaruHaru Takoyaki. Takoyaki homemade, sos pun special homemade. 


HOMEMADE TAKOYAKI
Since 2014 mula buat takoyaki. Selama 2 tahun ni biasa2 buat takoyaki just untuk makan-makan famili dan majlis2 famili. Dalam pada tu ada juga request order dari rakan-rakan kami yang dah pernah rasa. Most of them memang dah jadi regular customer dah sekarang ni. Siap ada juga yang order nak bawak balik untuk kenduri kat kampung. Dah 'jejak' juga la takoyaki kami kat Kuantan dan Cherating :D



TAKOYAKI DELIVERY & SELF PICKUP 
Delivery dan self-pickup pun ada ye. Buat masa ni kita buat delivery/ pick up pada hari Sabtu dan Ahad je. Tapi if ada special request, weekdays pun insyaAllah boleh. Kena request dulu lah ye hehe.. 


Delivery cover sekitar Bandar Sunway, Subang Jaya, Shah Alam, KL, Putrajaya, Cyberjaya dan kawasan sekitarnya.  FREE delivery untuk 100pcs takoyaki balls ke atas okey. So kalau nak buat makan-makan, kenduri ada takoyaki just Whatsapp je kami untuk order. Kita pun ada plan buat gerai 'live' kat kenduri2 ke.. so boleh golek-golek takoyaki secara 'live' kat majlis korang :D.  Apa2 boleh Whatsapp untuk pertanyaan.

FILLING MENU, PACKAGING
Buat masa ni filling yang ada adalah crabmeat, hotdog/sosej, udang dan sotong. InsyaAllah akan datang HaruHaru Takoyaki akan explore fillings dan sos yang berbeza pulak :)
HaruHaru Takoyaki datang dalam 3 jenis pek berbeza (5biji = RM5, 10biji = RM10 & 25biji = RM25). 


 FB PAGE & INSTAGRAM
Jemput 'follow' dan 'like' our FB Page & Instagram "HaruHaru Takoyaki" okey.


Sekian, wassalam... :D

No comments:

Post a Comment