Friday, 9 December 2016

SAVE THE DATE!! : LAZADA Online Revolution Final Mega Sale 12.12





Assalamualaikum dan hello :)

Sedar tak sedar dah hampir sangat kita dengan tarikh keramat yang ditunggu-tunggu, 12 Disember 2016! Final Mega Sale di LAZADA sempena Online Revolution 2016!! 3 hari aje lagi!

Sale besar-besaran oleh LAZADA yang merupakan laman online shopping terbesar di Malaysia. Pelbagai produk dan jenama terkenal memberikan potongan harga dan diskaun hebat sehingga 95%, ada Flash Sale setiap jam bagi produk terpilih dan tawaran-tawaran menarik sepanjang sale berlangsung.  
Online Revolution Calendar

Masa Mega Sale 11.11 hari pembukaan Online Revolution Sale, memang banyak produk-produk hot yang ada offer Flash Sale.  Antaranya Philips Pressure Cooker HD2139 bronze.  Harga terbaik RM299 sahaja. Hari tu memang 'riuh rendah' FB group pengguna-pengguna PHILIPS Pressure Cooker ni hehe.. Dapat jugalah mana-mana group member yang dok tunggu offer rembat PPC ni hari tu.  Yang melepas, gigit jari hehe..

So kali ni LAZADA Mega Sale 12.12, pastikan tengok setiap offer nya ya especially item Flash Sale. So untuk tak ketinggalan, dari sekarang dah mula survey dulu produk-produk pilihan hati. Baca siap-siap semua review, belek siap-siap semua gambar dan info yang ada. Nanti sampai tarikh 12.12, ada je offer untuk produk pilihan terus klik ‘BUY’.  Haaa.. tak ada lah baru terkial-kial nak baca review ke, description product ke... Terus checkout je.. :D

Dan kalau nak tahu latest info, kena rajin-rajin tengok update di FB LAZADA.  Follow aje FB LAZADA ok. Mesti tak ketinggalan info :D

So apa lagi, standby siap-siap ok untuk sale besar-besaran LAZADA ni. Tak lama.. 3 HARI AJE LAGI!

No comments:

Post a Comment