Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016

Shopping Diaper PetPet Murah di Lazada

Assalam...Gigih aihhh!!Nasib tak berapa baik pulak time Lazada buat Online Revolution Finale Megasale kita pulak dok kat tempat tak berapa nak ada line internet.Edge aje memanjang. Asyik tak lepas masa nak buat payment. Hilang je data nya .Tapi ku gigihkan jugak cuba jaya berkali-kali masa nak beli stok diapers untuk Zara dan Ali. Jimat dan murah dari beli biasa. Berbaloi-baloi!!Diapers Petpet saiz S pek jumbo S58 untuk 4 pek harga RM59 aje. Dan Petpet saiz L pek Mega L64 untuk 3 pek harga RM79. Mula-mula dok try kasa harga RM73 tapi asyik hilang line, sudahnya harga berubah dah. But still masih sangat murah .Sekarang memang kitorang beli stok diapers dari Lazada je... Sementara still tengah ada sale sempena Online Revolution ni, cepat-cepatlah grab offer yang ada okeh

SAVE THE DATE!! : LAZADA Online Revolution Final Mega Sale 12.12