Wednesday, 14 December 2016

Shopping Diaper PetPet Murah di Lazada



Assalam...

Gigih aihhh!!

Nasib tak berapa baik pulak time Lazada buat Online Revolution Finale Megasale kita pulak dok kat tempat tak berapa nak ada line internet.

Edge aje memanjang. Asyik tak lepas masa nak buat payment. Hilang je data nya .

Tapi ku gigihkan jugak cuba jaya berkali-kali masa nak beli stok diapers untuk Zara dan Ali. Jimat dan murah dari beli biasa. Berbaloi-baloi!!

Diapers Petpet saiz S pek jumbo S58 untuk 4 pek harga RM59 aje. Dan Petpet saiz L pek Mega L64 untuk 3 pek harga RM79. Mula-mula dok try kasa harga RM73 tapi asyik hilang line, sudahnya harga berubah dah. But still masih sangat murah .

Sekarang memang kitorang beli stok diapers dari Lazada je... Sementara still tengah ada sale sempena Online Revolution ni, cepat-cepatlah grab offer yang ada okeh

Friday, 9 December 2016

SAVE THE DATE!! : LAZADA Online Revolution Final Mega Sale 12.12





Assalamualaikum dan hello :)

Sedar tak sedar dah hampir sangat kita dengan tarikh keramat yang ditunggu-tunggu, 12 Disember 2016! Final Mega Sale di LAZADA sempena Online Revolution 2016!! 3 hari aje lagi!

Sale besar-besaran oleh LAZADA yang merupakan laman online shopping terbesar di Malaysia. Pelbagai produk dan jenama terkenal memberikan potongan harga dan diskaun hebat sehingga 95%, ada Flash Sale setiap jam bagi produk terpilih dan tawaran-tawaran menarik sepanjang sale berlangsung.  
Online Revolution Calendar

Masa Mega Sale 11.11 hari pembukaan Online Revolution Sale, memang banyak produk-produk hot yang ada offer Flash Sale.  Antaranya Philips Pressure Cooker HD2139 bronze.  Harga terbaik RM299 sahaja. Hari tu memang 'riuh rendah' FB group pengguna-pengguna PHILIPS Pressure Cooker ni hehe.. Dapat jugalah mana-mana group member yang dok tunggu offer rembat PPC ni hari tu.  Yang melepas, gigit jari hehe..

So kali ni LAZADA Mega Sale 12.12, pastikan tengok setiap offer nya ya especially item Flash Sale. So untuk tak ketinggalan, dari sekarang dah mula survey dulu produk-produk pilihan hati. Baca siap-siap semua review, belek siap-siap semua gambar dan info yang ada. Nanti sampai tarikh 12.12, ada je offer untuk produk pilihan terus klik ‘BUY’.  Haaa.. tak ada lah baru terkial-kial nak baca review ke, description product ke... Terus checkout je.. :D

Dan kalau nak tahu latest info, kena rajin-rajin tengok update di FB LAZADA.  Follow aje FB LAZADA ok. Mesti tak ketinggalan info :D

So apa lagi, standby siap-siap ok untuk sale besar-besaran LAZADA ni. Tak lama.. 3 HARI AJE LAGI!