Wednesday, 9 November 2016

Our newborn ~ Ali Imran



Assalamualaikum dan hello :)

Senyap sunyi je blog ni kan. Sebenarnya saya sedang berpantang hari ke-25 hari ni ��.

Alhamdulillah syukur kepada Allah, saya telah pun selamat melahirkan bayi lelaki pada 16 Oktober 2016 lepas, bersamaan dengan usia kandungan 39 minggu 1 hari. Sama macam Zara lahir pada usia kandungan yang sama.

Ikutkan EDD due date pada 22 Oktober 2016 tapi baby berjaya keluar awal hehe.. syukur sangat since badan pun dah tak larat sangat.

Ok mari berkenalan dengan our little hero ni

Ali Imran bin Abdullah
16 Oktober 2016 (Ahad)
7.28 pagi
3.49kg
SVD

Doa ummy dan ayah, Ali Imran jadi anak yang soleh, berjaya bahagia dunia akhirat. Amiin...

2 comments: