Wednesday, 23 November 2016

Ali Imran & Big Baby Fair Online Sale



Assalamualaikum dan hello :)

Hari ni dah 39hari umur baby Ali Imran. Alhamdulillah...

Perangai masih lagi asal bukak mata, nangis. Asal nangis, bukak mata. Ada jugak la sikit2 masa jaga, diam je or tengok TV or pandang sekeliling or bagi respon sengih-sengih bila orang agah-agah. But mostly, nangis huhuu...

Cepatlah besar sikit Ali Imran ek.. ;D

Ok nak letak gambar Ali Imran every week dari masa lahir.

And sekarang dah botak dah akhirnya...

Hari ni hari ditunggu-tunggu, ada Baby Big Fair oleh LAZADA.  Tengah-tengah cuti berpantang ni takyah berangan nak pergi baby sale kat luar. Nasib lah ada baby sale online hehe... 5 hari je start hari ni 23 November - 27 November 2016. Selalu-selalu borong diapers kat LAZADA ni. Memang dapat lagi murah dari kedai/pasaraya.

BIG BABY FAIR by LAZADA

Apa lagi... jom le menyopping hihii...

No comments:

Post a Comment