Wednesday, 14 January 2015

FREE!! : Ebook Now Everyone Can KURUS (NECK)



Assalamualaikum dan hello :)
Semoga anda semua sentiasa dalam pemeliharaan Yang Maha Esa..

Saya adalah sangat excited!! Teruja nak berkongsi dengan semua anda berkenaan satu EBOOK baru yang baruuuu aje dilancarkan.. 

Ebook tu adalah NOW EVERYONE CAN KURUS!


Tajuk aje pun dah best kan? Saya dah pun baca ebook ni. Memang best!. Dah baca tu memang rasa bersalah kot kalau tak share dengan semua orang. Macam kejam aje simpan ilmu sorang-sorang..

Tu yang saya nak share kan info tu di sini! So semua orang berpeluang dapat ilmu ni, malah boleh dapat secara PERCUMA lagi.. Nak tau macam mana nak dapatkan secara PERCUMA?? HAAAA....

Baca sampai habis okayy.. :D

TENTANG EBOOK NOW EVERYONE CAN KURUS

Ebook ni ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri tau.. Kira kisah sebenar yang dibukukan.  Macam mana dari awal-awal kurus, pastu jadi gemuk then usaha beliau untuk kurus semula.

Macam mana dari berat 79.5kg dapat turun sampai 11kg. Hanya ambil masa 100 hari!

Perubahan berat badan penulis dalam tempoh 100 hari
Saya memang teruja dengan ebook ni sebab saya dan husband pun dah patut start projek 'menguruskan' diri. Masing-masing dah saiz XL dah ni..

Asyik kena tanya aje.. "bila nak kurus??" hmmm....

Yang bestnya, saya dapat tau akan diadakan group coaching untuk KURUS nanti. Ada personal trainer yang akan guide.. siap ada reward lagi.. ahhh pasti nak join lah..
nanti saya stori lain hari pasal ni...

Nak stori banyak pun tak guna... baik korang baca sendiri ebook mini ni dulu.. barulah judge sendiri okeyy.
            
Sila Tonton Video Ini

MACAM MANA NAK DAPATKAN EBOOK NI?

Ada dua cara ye..

1. BERBAYAR

Ebook ni berharga RM10 sahaja.. Murah aje tau.. ilmu yang dikongsikan tu lagi mahal.. Sebab pengalaman sendiri adalah ilmu yang paling mahal harganya.

Korang kena bank-in RM10 ke akaun di bawah ni.

Bank in RM10 ke akaun:-
Maybank 151306670678
Norliza Othman
illieaza@gmail.com

ATAU...

2. PERCUMA!!

Korang boleh juga dapatkan secara PERCUMA!!.. Tapi ada syarat yang perlu dipatuhi ye..

Syaratnya korang WAJIB klik button 'SHARE' di akhir entri ini ye.
(Please please please.. Ianya adalah AMANAH untuk anda yer)

Lepas dah BANK-IN atau SHARE,

Boleh dapatkan ebook ini di link di bawah ni.. sila klik ya:


AKHIR KATA

Saya harap ebook ni dapat membantu kebanyakan kita orang Malaysia yang memang ramai ada masalah berat badan ni.. Biasakan kita tengok kebanyakan penyakit adalah dari perut atau habit kita yang kurang menjaga part pemakanan kita.

Saya pun sekarang cuba mengubah cara masakan ke arah yang lebih sihat. Tapi memandangkan lebih banyak masa di luar rumah dan makan di luar, saya perlukan ilmu tambahan bagaimana nak memilih yang terbaik..

Saya yakin ramai kita punya masalah yang serupa..
Jom ubah!!

Apa kata kita mulakan dengan download ebook ini ??
Klik link di bawah okay :)



Terima kasih kerana sudi membaca :)

* Jika anda rasa entri ini memberi manfaat buat anda dan orang ramai di luar sana, sila tekan butang LIKE dan dipersilakan SHARE. 

No comments:

Post a Comment