Skip to main content

FREE!! : Ebook Now Everyone Can KURUS (NECK)

Assalamualaikum dan hello :)
Semoga anda semua sentiasa dalam pemeliharaan Yang Maha Esa..

Saya adalah sangat excited!! Teruja nak berkongsi dengan semua anda berkenaan satu EBOOK baru yang baruuuu aje dilancarkan.. 

Ebook tu adalah NOW EVERYONE CAN KURUS!


Tajuk aje pun dah best kan? Saya dah pun baca ebook ni. Memang best!. Dah baca tu memang rasa bersalah kot kalau tak share dengan semua orang. Macam kejam aje simpan ilmu sorang-sorang..

Tu yang saya nak share kan info tu di sini! So semua orang berpeluang dapat ilmu ni, malah boleh dapat secara PERCUMA lagi.. Nak tau macam mana nak dapatkan secara PERCUMA?? HAAAA....

Baca sampai habis okayy.. :D

TENTANG EBOOK NOW EVERYONE CAN KURUS

Ebook ni ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri tau.. Kira kisah sebenar yang dibukukan.  Macam mana dari awal-awal kurus, pastu jadi gemuk then usaha beliau untuk kurus semula.

Macam mana dari berat 79.5kg dapat turun sampai 11kg. Hanya ambil masa 100 hari!

Perubahan berat badan penulis dalam tempoh 100 hari
Saya memang teruja dengan ebook ni sebab saya dan husband pun dah patut start projek 'menguruskan' diri. Masing-masing dah saiz XL dah ni..

Asyik kena tanya aje.. "bila nak kurus??" hmmm....

Yang bestnya, saya dapat tau akan diadakan group coaching untuk KURUS nanti. Ada personal trainer yang akan guide.. siap ada reward lagi.. ahhh pasti nak join lah..
nanti saya stori lain hari pasal ni...

Nak stori banyak pun tak guna... baik korang baca sendiri ebook mini ni dulu.. barulah judge sendiri okeyy.
            
Sila Tonton Video Ini

MACAM MANA NAK DAPATKAN EBOOK NI?

Ada dua cara ye..

1. BERBAYAR

Ebook ni berharga RM10 sahaja.. Murah aje tau.. ilmu yang dikongsikan tu lagi mahal.. Sebab pengalaman sendiri adalah ilmu yang paling mahal harganya.

Korang kena bank-in RM10 ke akaun di bawah ni.

Bank in RM10 ke akaun:-
Maybank 151306670678
Norliza Othman
illieaza@gmail.com

ATAU...

2. PERCUMA!!

Korang boleh juga dapatkan secara PERCUMA!!.. Tapi ada syarat yang perlu dipatuhi ye..

Syaratnya korang WAJIB klik button 'SHARE' di akhir entri ini ye.
(Please please please.. Ianya adalah AMANAH untuk anda yer)

Lepas dah BANK-IN atau SHARE,

Boleh dapatkan ebook ini di link di bawah ni.. sila klik ya:


AKHIR KATA

Saya harap ebook ni dapat membantu kebanyakan kita orang Malaysia yang memang ramai ada masalah berat badan ni.. Biasakan kita tengok kebanyakan penyakit adalah dari perut atau habit kita yang kurang menjaga part pemakanan kita.

Saya pun sekarang cuba mengubah cara masakan ke arah yang lebih sihat. Tapi memandangkan lebih banyak masa di luar rumah dan makan di luar, saya perlukan ilmu tambahan bagaimana nak memilih yang terbaik..

Saya yakin ramai kita punya masalah yang serupa..
Jom ubah!!

Apa kata kita mulakan dengan download ebook ini ??
Klik link di bawah okay :)



Terima kasih kerana sudi membaca :)

* Jika anda rasa entri ini memberi manfaat buat anda dan orang ramai di luar sana, sila tekan butang LIKE dan dipersilakan SHARE. 

Comments

Popular posts from this blog

Resipi : Homemade Takoyaki & Sos Takoyaki/ Okonomiyaki

Assalamualaikum..
Homemade Takoyaki lagi!!

Dalam keluarga besar saya, rupa-rupanya ramai gak yang kenal dan suka takoyaki dan ramai gak yang tak kenal 'apekebendanye menatang takoyaki tu?'

Hihiii...

Kali pertama saya perkenalkan takoyaki yang saya buat ni masa sesi usrah keluarga dirumah saya akhir April yang lepas. Sejak dari hari tu, tak putus-putus pula 'order' homemade takoyaki ni untuk apa-apa event keluarga hehe... addicted!

Setakat ni dah 3 event saya buatkan takoyaki; Hari Ibu, kenduri doa selamat kat Kajang dan Majlis Aqiqah anak buah di Kuala Selangor..

Tapi disebabkantakoyaki maker saya [klik sini] tu hanya ada 18 lubang aje dan lebih kecil dari saiz pasaran.. memang lama la nak menyiapkannya.. kalau ada 2 takoyaki maker ok gak ni hehe...

Acuan nak buat takoyaki (takoyaki maker) saya beli di Lazada aje sebab murah :).. kalau nak beli gak boleh klik sini -> Takoyaki Pan

Saya sekarang nak beli takoyaki pun nak fikir banyak kali.. Walaupun lebih besar dan cant…

7 Tips Merawat Bengkak Susu/ Mastitis Di Rumah - Pengalaman Saya

Assalamualaikum...

Kebanyakan ibu-ibu yang baru melahirkan terutamnya 1st time mother selalunya akan risau tentang masalah
kekurangan susu/ tak cukup/ susu taknak keluar.  Namun begitu, ibu-ibu juga perlu ambil tahu tentang komplikasi lain yang mungkin berlaku seperti BENGKAK SUSU dan MASTITIS.

APA ITU MASTITIS?


Mastitis adalah sejenis keradangan pada payudara yang akan terjadi apabila saluran susu tersekat atau terjadinya infection pada payudara.  Bila terjadinya mastitis, ia akan jadi tersangat sakit pada breast dan mungkin boleh melemahkan semangat ibu-ibu menyusu.

Bagaimana nak tahu simptom mastitis?  Ya, kita kena perhatikan simptom supaya kita boleh ambil tindakan awal. Antara simptomnya adalah : Rasa tidak selesa, sakit, ketulan dan tompok-tompok merah serta panas pada payudaraRasa sakit menyucuk pada nipple semasa mula proses menyusu bayiMula rasa demam dan mungkin menggigil (ada yang panggil bentan)PENGALAMAN SAYA

Pengalaman saya pula, setiap kali bersalin memang saya akan ke…

150++ Idea Bekal/ Bento Untuk Sekolah/ Pejabat

Assalamualaikum..

Sejak dua menjak ni kami dah ada Geng Bekal Ofis (GBO) kat pejabat. Pioneer nya Zue dan Ziera. Bujang-bujang pun bawa bekal gi ofis. Rajinnnn.

Termotivasi dengan kawan-kawan ofis yang sama-sama nak bawa bekal, makin lama makin ramai yang join bawa bekal lunch dari rumah. Sekarang Geng Bekal dah ada Zue, Ziera, Hajar, Zana, Aqilah, Zimah dan saya, Liza ;)

Walaupun lauk ala kadar atau leftover makanan semalam, atau lauk ala kadar je macam telur goreng je.. tapi masih menyelerakan. Jimat pun jimat juga. At least RM4-5 sehari dapat jimat.

Dan masakan sendiri kita lebih tahu kualiti, khasiat, halal dan kebaikannya.

Buat masa ni just buat bekal untuk diri sendiri dulu. Tengah nak adjust masa dan plan arrangement untuk bekal anak & husband juga. Maklumlah pagi-pagi memang sedia ada pun macam lipas kudung menguruskan hal-hal anak sebelum ke ofis. Ni nak tambah lagi another kerja bento/bekal. Memang perlu perancangan yang betul-betul teratur :)

Saya pun dah masuk minggu …