Friday, 18 October 2013

Breadmaker Tesco murah! (offer 2 minggu je)



Salam Jumaat Penghulu Hari... :)

Minggu ni PA bos berserta bos cuti panjang sempena raya haji.. jadinya untuk memenuhi amanat mengambil suratkhabar yang bos langgan setiap pagi dah bertukar tuan untuk seminggu ni :)..

Tapi since paper yang bos langgan tu bukan my fav so hanya menyelak-nyelak lembarannya sahaja (teruk nyee..). Dan dengan standardnya orang perempuan memang la berminat nak tengok iklan2 jualan murah etc.. Ada iklan barangan elektrik Tesco. Terpandang Breadmaker aje pun... memang murah lah  RM199 aje (harga biasa RM299).


Harga masa saya beli pun RM249.  So sape2 berminat nak beli boleh terjah Tesco hari ni :).. Tawaran dari 17 Oktober - 6 November 2013 sahaja..


Sape2 yang suka makan roti and nak buat sendiri untuk family memang sesuai la beli.. Boleh buat pelbagai jenis roti.. Google aje resipi roti yang diminati.. Dalam blog ni pun ada juga resipi roti yang pernah saya buat.. semuanya diuli guna Breadmaker Tesco, macam kat bawah ni..








dan lagi dan lagi... (ada yang saya tak blog kan pun..) tapi kebanyakannya resipi ulang tayang je sebab kegemaran famili :)

Dan dengan satu jenis resipi tu boleh olah jadi macam2 jenis, letak inti berbeza2 ke.. topping lain2 ke.. etc..

9 comments:

  1. wallaaaa suka nyer tgk org pandai memasak & baking utk family...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada orang yang memang nak makan memang berbaloi la nak buat :)

      Delete
  2. berkenan tapi tak ada bakat nak me-roti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. reza, takde guna bakat pun. ikut syarat, aturan, insyaAllah jadi.. :)

      Delete
  3. salam kenal...

    nk tny. beli breadmaker kt tesco mane yea? sy cr di tesco nilai takde plk. thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..
      salam kenal juga..

      breadmaker tu dulu beli kat tesco mutiara damansara :)

      Delete