Thursday, 25 July 2013

Semakan status permohonan tahun 1 sekolah rendah sesi 2014



Salam 16 Ramadhan..

sekejapnya dah separuh Ramadhan dah..huhu..
Takde upload apa2 entri iftar ke biskut raya ke sampai sekarang ni.. sebabnya rasa-rasa memang takde masak untuk iftar pun kot hehe... nak buat camne sejak dok jauh ni sampai rumah dah masuk time berbuka pun.. rezeki orang bazar ramadhan la nampak nya..
Biskut pun emmmm tak dapat dipastikan akan buat atau tak..

Hal sekolah Husna next year

Rentetan entri lepas :
Pendaftaran Tahun 1 Sekolah Rendah Sesi 2014 dan Dah daftar akhirnya......

Dah teringat nak semak keputusan permohonan ni sejak 15hb Julai haritu tapi dok tertangguh-tangguh.. Akhirnya hari ni berpeluang nak semak.. dan hasilnya..

klik untuk tumbesaran :)
permohonan berjaya! Alhamdulillah...
Next stage kena buat Pengesahan Kemasukan ke Sekolah bermula 1 - 30 Ogos 2013 nanti..


2 comments:

  1. alhamdulillah
    jap je kan..da sek ren husna

    blaja rajin2 nti ye :)

    ReplyDelete
  2. dah ada anak sekolah ko ye..

    ReplyDelete