Friday, 28 September 2012

Keputusan temuduga..



Assalamualaikum...
Jumaat dah.. syukur alhamdulillah...

Pasal interview haritu, keputusan dah keluar. Walaupun belum keluar official letter.. 

Result : tak berjaya.. 
Perasaan : sure kecewa.. 

rasa sedih juga sepanjang hari.. cuba muhasabah diri banyak-banyak, doa banyak-banyak supaya dapat ketenangan.. so rasa sedih disimpan saja, sekarang masa untuk planning masa depan pulak. 

  • Kontrak kerja habis = 15 Disember 2012
  • Due date bersalin = 25 Januari 2013 (mungkin awal sebab ada GDM & sejarah anak2 sebelum ni lahir awal)
  • Waktu pantang = 2 bulan ~ anggaran akhir Mac 2013
  • Mula kerja semula = April 2013


So dari pertengahan Disember 2012 - akhir Mac 2013 nampaknya tiada pendapatan bulanan.. komitmen banyak..
hmmm kena buat emergency/backup plan sekarang ni.. 

Oh Allah, bantulah & permudahkanlah urusan hambaMu ini..

5 comments:

  1. Liza, tabah dan berdoalah pada Allah. InsyaAllah, ada jalanNya.. Liza tgh pregnant rupanya. Take care :)

    ReplyDelete
  2. sabar ye liza... mungkin dah tiba masanya untuk ko buat bisnes kot. kalu buat bisnes jual kek or apa2 masakan yg ko terer buat tu meletup, pasti lebih masyuk dari mkn gaji ni....

    ReplyDelete
  3. lizayati :
    alhamdulillah.. anak pun rezki jua dariNya :D..
    sure ada jalan yg lebih baik :D

    ayudiah:
    ok je. kena terima kenyataan.
    hmm ramai suggest biz. tp ni pun perlukan planning yg betul2.. akan difikirkan :D

    ReplyDelete
  4. liza, Allah bagi rezeki dalam pelbagai bentuk.. InsyaAllah bak kata org, rezeki tak ke mana.. Keep strong fren..

    ReplyDelete
  5. pasti ada hikmah dari Nya....

    ReplyDelete