Friday, 29 June 2012

Bulan ni ada rekod baru!!



Salam Jumaat...

Hari ni last day hari bekerja bulan Jun kan?.. So standard la, ambil punch card dan tulis segala alasan-alasan datang lambat/tak punch hehe... ku kira-kira untuk bulan Jun ni, saya hanya bekerja 9 hari aje rupenye... haha..terok nyee....berderet-deret cuti sakit + cuti rehat + cuti kecemasan... hah lantak lerrr labu....

Minggu ni paling lama la saya bekerja = 4 hari. Isnin tak gi keje sebab ubat tahan muntah dah habis stok kat rumah, memang tak berani nak ke pejabat. Nanti saya duduk dalam toilet aje sepanjang masa.. Dah la toilet jauh, nak berlari memang kompem tak sompat :). Kalau ikut badan memang tak larat la nak gi ofis ni.. Pagi still ok but lepas pukul 12 tengahari dah start rasa nak tumbang..sampaila ke malam... Ni pun gagahkan jugak gi keje sebab saya kena ganti KPPK dari Rabu - Jumaat sebab UPSJZS ada mesyuarat di Penang.  Haihh..why la korang tinggalkan orang yang tak fit untuk gantikan bos..  

Berdoa banyak-banyak la supaya Dato' Pengarah tak call soh jumpa die ke... kalau tak haru laa... Semalam aje tiba-tiba dengan tak tau cerita, bos tak tinggal pesan, ada mesyuarat dengan TKP..... aiyoo..

Se..kiann... arini takde gambo :)

1 comment:

  1. Lahai..siannya..
    Tak pe..yang penting kesihatan ko n baby k

    ReplyDelete