Monday, 23 April 2012

Beanie & Booties for Rais



my model...dapat free dr jusco tmn U dulu...
AsSalam...

This beanie & booties set buat lamaaa dah... baru la ni nak enterprem kan... Rais pun dah 4bulan umurnya :)

Start buat masa Rais baru lahir lagi masa mid december 2011... lambat betul auntie Liza ni siapkan.. tapi cuma pada mid January lepas baru sampai ke tangan Rais.. sorry ye auntie banyak keje time tu hehe...

Rasanya Rais pun dah tak muat beanie & booties ni.. kene pass kat adik lak nanti..

booties punye tapak

basic booties done! dalam perjalanan balik ke KL dari JB..

beanie ni ala-ala kopiah pun boleh jugak kan?
baby rais with dad & big brother, adam

3 comments:

  1. eh liza? uncle baju oren tu?sedara liza ke? wa kenal la..tp lupe name..

    ReplyDelete
  2. ashra: tq tq..tapi rajin lagi mu..:)

    wawa : ermmm tu bukan uncle daaa... die kawan kat UTM dulu, hisham namanya.. sure wa kenal, die jaga projek IRDA :)

    ReplyDelete