Friday, 28 October 2011

Crochet lagi : Topi pink Nur Farah Hana



Assalamualaikum...

Another topi using the same pattern as previous post.

Disebabkan frust dengan hasil pertama, saya try out pattern yang sama but of course warna yang berbeza. Tapi kali ini, saya minta ukurlilit kepala Hana dulu dari mama nya. Masih lagi try and error ni.. Tapi at least memberi semangat jugak la untuk saya teruskan crochet ni.

Yarn yang saya guna adalah dibeli dari Daiso, Sunway Pyramid. Dan hook pun guna hook buluh pun dibeli dari tempat yang sama. Masa tu hook aluminium habis stok. Belasah aje apa yang ada dulu.. :)



:: Hana with Tok Andak ::

More to come..
Mode: sedang gila crochet :)

4 comments:

  1. cantekk nyerr liza/..ade ambik tempahan tak?

    ReplyDelete
  2. wahh..semakin maju ye..
    cantik..cute la..

    ReplyDelete
  3. ibudhira:
    thanks. belum layak lagi nak ambil tempahan. masih tahap beginner ni :)

    ashra:
    thanks ashra :)

    ReplyDelete
  4. sgt somels la kak liza..amik order x?hehe :P

    ReplyDelete