Monday, 18 July 2011

My Word-less Day =D



Salam..
orang wordless wednesday tapi saya wordless monday but only today as saya puasa..
lotih makcik nak bercakap hehe..
simpan tenaga so.. today is my word-less day =D..


Berrylicious Cakes dah mula buka kedai..
walaupun saya start slow aje tapi no hal lahh! =D
Jamu mata wokeyy ;D

8 comments:

  1. siyes nampak macam sedapp...tempah boleh..nak amik minggu depan..baper harga?

    ReplyDelete
  2. sodap la pada tekakku.. tak tau la pada tekak mu camno =D..
    harga ade kat web deh.. jenguk arr
    sini

    ReplyDelete
  3. nak order wey...nak bagi hadiah kat encik suami....nak kena isi form gakss kew?

    ReplyDelete
  4. haha... ok la.. ko PM aku je la..GM pon ok hehe

    ReplyDelete
  5. cantik!..suka* hehe

    wah..da bukak kedai ye..good la.senang nak tempah kek nanti..

    ReplyDelete
  6. Liza, sedapnya.. hari tu nak order cupcake tapi tak de respon pung.... huhu

    ReplyDelete
  7. Liza : sorry haritu tak bukak tak terbaca komen tu. btw, minggu tu outstation pun. mmg takleh nak buat. sorry ye

    ReplyDelete