Wednesday, 1 June 2011

imej baru aliff rayyan



aliff rayyan dengan imej baru =D..



kami decide utk botakkan sebab mak saya telah memotong rambut aliff dengan tak eloknye.. takleh nak alter lagi, ade terlebih potong sampai nampak kulit kepala, ada yg panjang.. hmmm...
kalau ikutkan saya taknak botakkan lagi takut rambut aliff jadi kasar2 ikut ayahnye.. rambut aliff sebelum ni halus jee.. saya sukee =D

6 comments:

  1. alololo....siannyer..nape botakkan teruih....

    ReplyDelete
  2. ensemla die botak.hehe
    tak pe,kalu lelaki tak risau sgt kot kan.

    halus kasar,emm..tah ye..ikut akar original la kot =p

    ReplyDelete
  3. tgk gambo nih terus terlupa rambut asal aliff..

    ReplyDelete
  4. wan: kalau tengok rambut die yg kene potong tu mmg lagi haru.. mak aku suka sangat potong tak bagitau. 2 kali dah ni.. aku tak amek lak gambar tu. memang buruk beno la haha!!

    ReplyDelete
  5. ashra : kalau masa baby tak lasak sangat aku tak risau sangat. tapi dah besar ni lasak kemain, husna kalau gaduh siap ketuk pale, risau gak pasal ubun2 aliff lembut lagi..

    entah eh tak tau rambut halus kasar ni ikut original or akan berubah if selalu cukur.. tengok aje la nanti =D

    ReplyDelete
  6. ninie : aku pun tak ingat.. ken tengok gambo lama la.. =D

    ReplyDelete