Sunday, 27 March 2011

:: Earth Hour 2011 ::



Ya Salam...

:: earth hour ::

Malam tadi Earth Hour. Rasanya dah masuk tahun ke-3.. 8.30malam dah off semua lampu, kipas and semua suis except utk fridge dan deep freezer.. aci tak? =D..

Tapi dalam kol 9.15mlm, husband gi bukak lak lampu..nak gi dapur and tengok sampul ubat nak makan.. alasan? gelap, tak nampak.. chett..memang le tak nampak.. tapi pastu tutup balik gak la.. so disebabkan insiden ni berlaku, saya extend sampai dekat kol 10mlm baru bukak lampu, kipas.. tu pun pasal Aliff batuk2 pastu muntah. Sebab nak tengok conditon Aliff le baru bukak lampu..

Tapi bila intai kat luar rumah, banyak sangat rumah lain yang bukak lampu.. hmm.. masih terlalu ramai orang yg tinggi sifat 'ignorance'.. mengecewakan..


:: husna & aliff dalam gelap (without flash)::

:: masih lagi dlm gelap but gambar ni with flash laa =D ::

Btw, walaupun kami ada kesilapan teknikal masa Earth Hour, harapnya apa yg saya buat ada memberi sumbangan kalaupun tak banyak mana untuk kempen ni.. SAYA SOKONG EARTH HOUR!! =D

No comments:

Post a Comment