Saturday, 12 February 2011

Husna & Aliff : Klinik Time



Salam...

Hari ni membuat lawatan ke klinik kanak-kanak. Last pergi klinik rasanya masa Aliff cucuk umur setahun. Kali ni lawatan ni disebabkan Husna yang dok komplen bahagian bawah kat area pipi ke leher tu sakit, pas tu on off demam. Kalau takat demam biasa saya gi klinik biasa aje.. tapi kalau rasa perlu info lebih detail, saya akan pegi klinik kanak-kanak ni.. Klinik ni kat Kota Damansara dekat dgn tol Kota Damansara la..hiway NKVE.

Klinik ni cam dah jadi klinik peribadi dah.. rasa selesa dan puas hati dengan semua2.. Husna pun suka betul bila kata nak gi klinik.. sebab dia tau, nanti lepas check, doktor akan bagi sticker dan vitamin.. =D

Sampai klinik dekat kol 12 tghhari. Malang la kalau sampai lambat camni, konfem lama nak tunggu. Ada dalam 8 orang sebelum kami. Dalam kol 1 lebih gak la baru sampai turn kami..

Disebabkan memang dah jangka lamaaa lagi baru boleh masuk, habiskan masa layandiorang main segala mainan yang ada situ.. memang bingit la dengan suara ramai budak2 ni kat situ...


:: sebelum-sebelum kami ::

:: father and son ::

:: aliff rayyan ::


:: style posing kegemaran aliff ::

:: husna nak berebut mainan ::

:: muka tak puas hati tak dapat apa dihajati ::


:: dah dok buaian aliff tapi still tak puas hati..dok komplen ::

:: ayah pening kepala layan kerenah husna ::

:: relax la ayahh...::



Kami belum cakap sakit apa pun tapi doktor dah cakap, nampak bengkak sikit kat muka husna tu.. Doktor kata kelenjar bengkak sebab jangkitan kuman kat kerongkong dan bukan beguk cam yang kami pikir..

Tunggu punye la lama..jumpa tak lama beno un hehe.. tapi takpe, puas hati =D

No comments:

Post a Comment