Tuesday, 25 January 2011

Update yang arituuuu...




Salam..

Ok dah nak masuk 30 hari untuk tahun 2011 ni.. ermm lama gak tak update pasal cam tak sempat aje..

Last entry cerita pasal outstation and interview SPA. Giliran saya Jumaat ni.. ergghh nervous gak pasal ni bukan kali pertama interview dengan SPA. Dah masuk kali keempat ni. Asyik le fail hehe.. bukan rezeki kot sebelum2 ni.. banyak belum prepare lagi lak tu.. gambar, resume, sijil, lnpt.. adoii pening eden..

Outstation? ni dah masuk kali keempat. minggu ni aje selamat tak gi mana2. Asalnya kene gi audit kat Kedah seminggu tapi sorang lagi membe chinese yg kene gi sama minta tunda pasal nak cuti raya maa.. selamat selamat.. so dalam masa tak sampai 30 hari dok unit baru ni saya dah merayau ke Maran-Bera, Cameron Highland, Seremban, Port Dickson dan Batu Pahat.
Aliff? hmm.. sungguh tak disangka.. die ok aje.. bila kita balik tu die buat donno aje.. chett.. so lepas ni takdela risau sangat =D.

Saya dah inform bos saya kalau boleh taknak gi yang lama2, kalau balik hari or 1-2 hari ok la. Tapi bos tak nak consider le.. ntah ehh.. Sebab yang menjadi kerisauan adalah tang nak simpan EBM tu. Mase kat BP aritu nasibla hotel tu ade fridge dan boleh bekukan icepack jugak.. so selamat..

Teringat masa kat Cameron, kitorang sampai malam, tak dan nak cari hotel, nak nye pulak gi ngan lelaki2, manele diorg survey siap2 ke, booking siap2 ke.. just dok kat macam rumah tumpangan, takde fridge. Besok paginye mase gi opis JKR tu tanya ade fridge kat opis tak sebab nak tumpangkan EBM sementara gi inspection.. akak tu buat muka pelik lak and kata "takde".. hmm nasib kurang baik la nampaknya.. mujur jugak pergi tempat yg sejuk, so bila sampai rumah, walaupun icepack dah fully cair, EBM still maintain sejuk.

Dugaan dugaan dugaan...
Ok tak tau nak letak gambar ape.. hehe..

Mase kat cameron, ladang strawberry org melayu..err lupe nama die

No comments:

Post a Comment