Wednesday, 29 December 2010

Farewell Lunch @ Istana Bambu



Last Tuesday, bos unit saya belanja makan kat luar. Kira macam farewell lunch lah sempena rotation unit yang berkuatkuasa 3Jan11 nanti. Kami pergi 7 orang semuanya termasuk 2 orang ex-staff KPI jugak. Tempat lunch di survey oleh Ija. So lokasinya..? Istana Bambu Restaurant.

Kami order siakap 3 rasa, lemon chicken, stir fry asparagus, sizzling bean curd, butter prawn & black pepper beef. Air saya pilih kedondong asam boi hehe.. best!! Overall pada pendapat saya, tempat bagus, cantik, selesa. Ada pilihan untuk nak duduk bersila cam kami and ade jugak meja kerusi can biasa tapi dibuat dari buluh (tu sebab kot depa panggil Istana Bambu). Rasa makanan pun ok. Harga makanan? takmo amek tau pasal bos yg bayar haha!!..

But tq bos!!!! Unit KPI best woo selalu makan free, bos suka belanja hehe..

Tempat ni rasanya nampak lagi cantik bila malam. Kat website diorang ade gambar malam. Semalam tengok blog Ashra, rupenye die pun ade pergi tempat ni.. best kan?

:: kami kami ::







:: habeh makan, dok posing lak ::

:: unit KPI 2010 ::

:: ija, me & aizam ::

:: entrance ::

:: me & ija ::

No comments:

Post a Comment