Wednesday, 24 November 2010

:: Baby & Toys Contest ::



Assalamualaikum...

ok, since saya telah di 'tag' oleh Mama Amsyar untuk join contest ni, makanya saya memberi sokongan dengan join jugak contest ni.. tapi mak aiii susah nye nak cari gambar aliff/husna dengan toys.. sebab cam takde jekk.. sama ada ummy die takde snap gambar diorang ngan toys ataupun toys tak berapa nak ade pasal ummy die kedekut hehe...

cari punya cari dapat la gambar Aliff yang ni.. tapi dok pikir, bende ni dikira toys tak?? aci lah kot ehh.. takde toys yang canggih manggih laaa..kalau gambar husna, ade ngan periuk/tupperware main masak2.. tak nampak lak cam toys kan.. huhu..

contest ni dianjurkan oleh puan faeza. sila klik gambo dibawah untuk ke page contest di blog beliau okehh!!

oh yee.. tarikh tutup contest adalah sebelum 11.59 pm 26 Nov 2010



so gambar yang dipertaruhkan adalahhhh...


nama baby: Aliff Rayyan bin Abdullah
terikh lahir : 4 Oktober 2009


Gambar ni masa Aliff tengah susun2kan blok2 tu.. err nama menatang ni pun saya tak tau hehe.. Aliff ni tengah khusyuk tauu.. kalau die khusyuk sangat camtu le gayenye dengan lidah keluar sikit tu (nenek saya kata 'lidah tersentil', siap gelar Aliff 'Mat Sentil' lagiii.. =D).

ok, penganjur soh tag 3 orang.. kalau korang2 tak busy lah yer =D.. ke korang dah join ehh

so saya nak tag

1. Mira
2. Ayukhairy
3. Yani

dan lain2 yang berminat nak join =D

3 comments:

  1. wah..khusyuknya aliff main tue..mat sentil pun mat sentil la janji bijak...

    ReplyDelete
  2. thanks for joining

    good luck ya

    ReplyDelete