Tuesday, 10 August 2010

Projek Kecil di Kedai Kecil =D



Assalam...

Hari ni baru sempat nak upload gambar projek2 kedai kecil saya yang lepas kat blog ni.. dah lama ok.. since july lagi.. tapi kat blog semua saya dah letak backdated. Ada satu lagi gambar projek belum edit lagi ~ wedding my SIL. nantila.. bila ada kesempatan.. tengah banyak keje sekarang? sekarang ni pun tengah ada keje but hold kejap hehe..

Disebabkan projek ni dijalankan secara sampingan aje, maka takdelah banyak mana pun projeknya.. =D.. dan untuk sepanjang bulan Ramadhan ni kedai kecil saya memang ditutup. Khas untuk sendiri punya projek aje (sekiranya ada hehe..)..

Kalau nak tengok gambar2 lain leh gi sini..

5 comments:

  1. liza ,

    ayu nak tempah nanti utk majlis pertunangan adik ayu ye..hehe..wpn lambat lagi (next year time raya cina, saja je bgtau awal2)

    btw, tgh fikir2 gak ni..maybe mcm nak tempah juga utk besday danial juga yg akan tiba lg 2 bulan je ni..^_^

    ayu roger liza kay..

    ReplyDelete
  2. liza..suka lah kek ko..
    aku nak tempah..aku call ko nti ek

    ReplyDelete
  3. ayu : insyaAllah.. tp baiknya cari dekat2 area umah/ofis ayu kot sbb sy takde delivery hehe.. semua self-collect. =D

    ashra : insyaAllah..=D

    ReplyDelete
  4. aisyhh kempunan nk mkn cupcake strawberry ko..
    aritu nk tmpah tp ko blk kg lak..
    heheh next time ekk

    ReplyDelete
  5. liza : tak pe..benda tu boleh kita arrange nanti.. rumah liza kat sunway kan..

    ReplyDelete