Wednesday, 2 June 2010

Forum RatuHati



Saya baru join forum ni Ratuhati.com .. sebelum ni hanya berforum di Susuibu.com aje..
(actually banyak jadi ahli tingkap aje.. carik info..)..

Saya masih mengkaji cara2 menggunakan forum ini.. belum cukup paham camne caranya..
Untuk ahli2 lama..sila tunjuk ajar hehe..

::ini ler saya::


Btw, aku dah join forum Bincang RAKAN jugak.. bebudak JoKeR, jom join!! (promo =D)

4 comments:

  1. yehaaaa..selamat beralih arah ke RH ekkk... ayu pun dah join RH dah since di SI rasa mcm dah tak happy mcm dulu..tah laaaa..as usual, my nick name at RH = ayukhairy ye...^_^

    ReplyDelete
  2. ayu,
    nickname saya pun masih sama 'illieaza' hehe..
    ntah la eh.. SI tu masih ok tapiii... entah ehh susah nak komen.. tapi saya masih suka jadi ahli tingkap jer.. =D

    ReplyDelete
  3. hehe..aku duk berblogging pun sbb ratuhati.
    k jmper di sana..

    aku gune profile ashlia..
    nanti rajin aku masuk forum2 ko bg tu..hehe.

    ReplyDelete
  4. ashra,
    k jumpa di sana yer..

    btw, ko just leh join susuibu.com je.. yang bincang rakan tu utk staf JKR jer hehe..

    ReplyDelete