Wednesday, 16 June 2010

buntu



dah lepas anugerah pejabat terbaik ..
ada pulak tandas terbaik ..
laa ni piagam pelanggan terbaik pulak ..
kepala jadi mengong dah..
aku blur la.. takde idea camne nak wat report ni..
dateline dah dekat tapi aarrgghh buntu

4 comments:

  1. wahh..cantik rumah baru.hehe..
    shoutbox tkder ke liza? le borak2..

    ReplyDelete
  2. ashra,
    hehe thanks..
    shoutbox takde.. pasal kalu guna line tenet opis, aku takleh view shoutbox tu, die blok. kene guna broadband. 'border' kat tepi blog ni pun aku takleh tengok, sbb die blok photobucket jugak hehe..

    ReplyDelete
  3. comel la gambar anak2 kat header tu....

    ReplyDelete
  4. terima kasih.
    header tu sy ambil dr shabbyblogs.com
    cubala jenguk situ.banyak design couture yg cantik2 utk guna kat blog :D

    ReplyDelete