Thursday, 6 May 2010

Jom Pergi!! : Mom & Baby Expo 2010 (7-9 May 2010)





Event Title : Mom & Baby Expo 2010

Date : 7 - 9 May 2010
Venue : MidValley Exhibiton Centre (Halls 1 & 2)
Organiser : Today Publishing
Tel : +603 6250 0972 / 75
Fax : +603 6250 9817
Email : careline@todaypublishing.com.my
Website : www.todaypublishing.com.my
Admission : Public - Free Admission

............................................................
okess..kengkawan semua...jom jom..mesti pergi ni..
aku ingat nak gi besok..sape nak join???


**upda
te**

aku dah gi dengan nozie & a
yudiah (hehe.. ayu pun terjebak).. urghh..semalam pun dah ramai lah.. aku x advise bawak baby/strollers. leceh la..

pada aku, sesuai utk sape2 g mmg carik barang baby la..cam aku bolh kate sumer dah ada so xde la nak beli apa2.. btw, ada beli gak, nursing poncho & 'bunga besar' utk husna (sort of mainan la..).

Kalau baju2 ada brand pigeon, fiffy, lovebaby dan ada lain2 jugak..utk preggy mommies pun ada modernmom. kalau srollers/car seat pun ada gak combi, graco etc..
nak carik pam ada booth medela(lactaequip) dan avent (kinderdijk). Nak cuba cloth diaper ada myeconappy (booth) or dlm booth kedai2 online.

Ada gak a few online shops bukak booth kat situ eg: Fabulousmom, Momslittleones (nurturing concept), tiny tapir, thelilcaliph etc..

hehe pandai2 korang lah.. aci?? =D

9 comments:

  1. jom jom jom..
    nampak cam banyak exhibitors ni..susuibu, momslittleones, fabulousmom pun ade ni..best best!!

    ReplyDelete
  2. nak gak gi..tp,hubby laks keje.huhu.

    ReplyDelete
  3. nak tp mcm x sanggup nak meredah lautan manusia.. huwaa.. cane tuh..

    ReplyDelete
  4. huh..tempat2 camni takleh bawak anak la.. kesian nanti ramai2 orang..

    ReplyDelete
  5. ninie..mcm nk g gak besok. jumaat tak ramai cm sabtu ahad kot.

    mmg super-pack la kalu wiken

    ReplyDelete
  6. nanti roger eh ade ape yg best kat c2.. aku nk g sabtu pagi..

    ReplyDelete
  7. salam. macam best je. effa pun tgh berkira2 nak pergi ke tak ni. sebab ni dari perak. gi jauh2 if tak best rugi je. heheh

    ReplyDelete