Monday, 5 April 2010

Aliff Rayyan : New Look



Huhuhu... sadis gak nengok Aliff yg telah tiada rambutnya.. semalam my SIL datang dengan famili dia sebab daughters dia nak swimming.. (kitorang yg dok situ pun dah dekat setahun tak gi kolam renang tu =D).

My SIL and en.suami yang menjalankan aktiviti membotakkan Aliff. Btw, aku rasa sangat sangat ralat sebab aku tak tau pun diorang ade projek nak botakkan Aliff (tengah sibuk masak mase tu), tengok2 je dah halfway botak dah. Ntah bile masa en.suami decide nak botakkan Aliff, aku pun tak tau.. memang rasa tak best!!..

Aliff tak duduk diam gak la..mungkin sebab rimas+miang rambut melekat kat badan dia..



..ummy akan rindukan masa2 ummy selalu cium rambut Aliff.. :'(


Aliff Rayyan (before)

Aliff Rayyan (after)

7 comments:

  1. kenapa ko tatau??

    isk isk isk...tp bilr botak alliff nmpk lg cumel la liza.

    ReplyDelete
  2. mmg kitorg ade diskus sebelum2 ni nak botakkan Aliff but not yesterday lah.. memang aku terkejut sebenarnya.. tp mmg fi'il dollah tu buat mende tak bgtau aku la..semua jenis adhoc jer..

    ntahlaa.. aku rasa cam bukan Aliff ajer..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..cutenye Aliff..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. sgt comel aliff da botak...!hihi

    ReplyDelete
  5. ambek mase mau serasi dgn muke baru..cume takut lmbt tumbuh je mcm fahry sbb rambut halus

    comel sekali lagi

    ReplyDelete
  6. rambut aliff dah mula tumbuh..yippie!!

    ReplyDelete