Wednesday, 10 February 2010

SusuIbu.com : Support Group Meeting (SGM)




Support Group Meeting 1 – Bagi Tahun 2010 (Tema: Kuning+Putih)

Tajuk: "Overcoming Low Weight Gain"
Tarikh: 28 Febuari 2010 - Ahad
Tempat: Tasik Cempaka, Bangi
Masa: 9am-10am
Style: Potluck (yang hadir bawa makanan)

9am – 10am – Support Group Meeting
10am – 11am – Makan sambil demo mengenai baby wearing / jualan barangan bayi
12noon – sesi photografi dan bersurai, sekian terima kasih

wah!! nampaknya awal2 tahun 2010 dah ada SGM a.k.a. gathering buat member2 SI. sebelum 2 kali aku plan nak join tapi tak dapat pergi. yang 1st tu, ada aral pulak. yang 2nd pulak terbersalin awal pulak.. so melepas lah..

kali nih nak pergi gak.. doa2 dapat la pergi..nak jugak bersua muka dengan otai2 kat SI. dan yg paling aku nak tengok adalah sesi demo babywearing. dah bagi hint2 kat en.suami but belum dapat kata putus lagi..

seminggu lepas aku tak masuk SI, hari masuk tup tup ada co-moderator baru.. wahh!! tahniah diucapkan kepada kak Azrina a.k.a. mamaAnA, kak Fid a.k.a lovebaby dan Dr. shiha di atas perlantikan mereka. seronok rasanya bila orang yg betul2 memperjuangkan BF sama2 menerajui forum SI ni..

No comments:

Post a Comment