Wednesday, 17 February 2010

Another Family Gath : Birthday Fitrin Izzati



Received a call from my aunt at 13:25. Confirmed nak buat majlis birthday Ftrin. Ada ura2 tak jadi buat since keadaan pak ngah yang di ICU tak memuaskan sebelum ni. So that day, ende said pakngah dah sedar..Alhamdulillah..

urmmm nasib baik stay kat rumah jer.. ada gak berfikir2 nak berjalan2 kalau tak ke sunway pyramid pun paling cikai nak gi carrefour subang jaya:D.

Dalam pada tu Husna & Aliff still nak perhatian. Sorang nak tu sorang nak ni.. belum jugak start bake cake huhu..

En.suami pulak that time dah pergi office ada kerja. Later en.suami called (just about to call him for help hihi..) and bagitau malam tu jadik gi rumah ende.

Dah siap adunan, masukkan dalam oven (of course.. =D), bawak Aliff masuk bilik BF+tidurkan dia. Husna pun nantok but still main2 sana sini, kacau sana sini..(fi'il nak tidur lah ni..). So pura2 tidur (sebab Husna kalau semua orang tidur, baru die tidur sebab takde orang nak diganggu lagi..hihi..)but end up memang lelap terus but praying terjaga before kek hangus hehe..dah set alarm about 4.10pm kek masak. terjaga when en.suami kejutkan. cemas & terus tanya "dah kol 4 ke??".belum katanya. tengok2 Husna dah tido pun sebelah Aliff =D.

Kek siap pun about 6pm (setelah berhempas pulas walaupun ala kadar jer..banyak silap pulak tu haihhhh..). gerak ke puteri subang dah masuk jam 7pm..

Btw, tak snap banyak gambar pun.. sibuk mengisi perut jer..lapo lapo.. haihhh..=D

Ho ho ho.. Husna menang pakaian mengikut tema terbaik!! Susah tu nak menang sebab slalu auntie Tisya je conquered hihi..

Aliff? oh, Aliff sentiasa jadi good boy.. =D

the cake *source

Aliff Rayyan

Husna

My dear aunts =D

No comments:

Post a Comment