Friday, 11 December 2009

Hari Ini Hari Jumaat



harini selangor cuti..(tapi kl tak cuti, so aku kerje lah sbb aku kerja di kl =D)
en.suami cuti tapi kunun2nyer nak gi opis wat obertime..
tu alasan2 ngengade takmo jage anak2 tuu..*wink wink*.. nasib ler anto anak2 kat umah mak, kalau nursery konpem takde alasan nak lari yer.. to en.suami, tolong jangan buat slaluu ok..

lambat puler aku terjage pagi tadi. 6.15am..hadoii!! jauh beza tu dari sepatutnye (kol 5.30am).. kelam kabut dibuatnya..berlari kesana sini.. tak sempat nak feed Aliff. B pulak dah full..adeii tak selesanya.. biase bangun kol 5.30am tu sebab nak spare time untuk Aliff direct feed or pam kalau Aliff takmo feed..nasib ade pam sket dekat kol 3am, so en.suami dengan tak disuruh2 feed Aliff guna botol & tukarkan diaper..
nasib baik faham yer.. istri anda sangat2 tak sempat.. kalau tak faham gak, tak tau nak kate ape ler..

kol 6.52am dah pecut gi umah mak anta Aliff & Husna.. (motor en.suami pancit lak,so aku kene anta Husna skali..). dah hantar, pecut sehabis boleh nak sampai opis cepat2 sebab B dah over full..berdoa banyak2 tak 'banjir' dalam kereta..
sampai opis kol 7.25am, dengan segeranya berkurung dalam bilik untuk wat projek mengepam

fuuhh legaaa...
dan hasilnya tadaaa...

dalam rekod, ni kire 1st time sekali pam dapat banyak ni..15oz.. alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment