Tuesday, 15 December 2009

Dunia kita kecikk ajer..



Semalam gi seminar on Hot Dip Galvanizing Coating for Iron & Steel kat Bukit Kiara Equestrian & Country Club. Penceramahnya Dr. Michael Ainsley dari Internation Zinc Association.
Well, tengah duduk2 tunggu..

tetiba jumpe dia..

...
...



..
...


...

tadaaaa!!!....

: : aku & najmah : :

najmaaah!! banyak2 tempat, leh pulak jumpe ko kat sini yer..betullah orang kate construction industry ni kecik jer..

lom sampai beberapa minit ceramah..penyakit ngantuk dah hinggap kat najmah..haha!! pastu aku pulak terkena jangkitan.. tapi aku masih boleh bertahan..uishhh..

owhhh..btw, seminar ni nak memberitahu kebaikan, proses2 & aplikasi hot dip galvanizing utk steel & iron untuk industri pembinaan bangunan/jalan etc..

sekiann...
--------------

layan gambar Aliff ngan anak kucing yang sangat berminat ngan ALiff.. dah dialihkan, datang balik dok gesel2 Aliff..mase ni kat umah Andak & Usu kat Bkt Subang sabtu lepas..saje jenjalan ziarah Atok..

ermmm...kucing tu ingat Aliff tu kawan2 die kot..same2 sebaya =D...



Aliff kucayang..

No comments:

Post a Comment