Wednesday, 25 November 2009

:: U.T.M.V.I.K.I.N.G ::



errmmm..
baru nengok blog nozie, entry baru die pasai kitorang dolu2..

syiokk arr mase dolu2.. banyak aktiviti luar.. cam sekarang dah terperap dah.. aktiviti bersama keluarga pulak hmm.. pas grad dulu bebudak utmviking ni still buat aktiviti biase2.. sebab ramai yang still bujang2.. sekarang kebanyakan dah ade anak kecik, mungkin jadi limited la...

ermm..rase2nye kene amek satu hari cuti, dari job sebagai ummi & wifey.. ajak geng2 lama (ladies ajer la..), gi merewang mane2 ke, pape aktiviti lah..

ermmm.. nampaknya memang dah lame aku tak mem'bujang'kan diri.. huhu..

4 comments:

  1. weh!!
    apekah xtvt yg ko idam-idamkan. aritu k.jiah ajak main dragon-boat tau mase aku pregnant..kalau ade game lg buleh gak kite2 yg ladies ini join kan

    =D

    ReplyDelete
  2. ntah aku pon taktau xtvt ape hehe..main cakap jerr..

    aloo kalu masuk game trus kureng seswai ler aku.. dah tak fit lerr..manyak lemak2 degil jer kihkih..=D

    ReplyDelete
  3. lg satu..

    ko dh dpt 3x pump ke??

    dasat-dasat!!

    ReplyDelete
  4. aku tau ko juz letak hasil tenusu mase keje kan..?

    aku takk.. aku letak semua yg aku pam termasuk sebelum gi keje & pas opis hour. kire hasil seharian lah untuk jadi ebm..

    skarang ngah pam lagik ;D

    ReplyDelete