Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2009

Sakit nak bersalin ke?

Salam...
Lama tak menjenguk sini.. tak sempat pulak. Raye pun dah berlalu.. dan yang pasti aku masih dapat pulun ketupat rendang mase raye.. baik betul baby ummy sebab bagi ummy makan sedap2 dulu..

Minggu ni ade tragedi sket.. hehe..saspens..
Isnin cam biase la gi keje.. rase cam lame tak drive.. yelah seminggu cuti kan, ade driver tetap (en.suami lah).. hari berlalu cam biase sampailah after lunch.. dalam kol 2 lebih tu sakit kat seluruh abdomen tak hengat.. sakit giler.. duduk sakit, diri sakit, jalan sakit..siap turun naik tangga nak hilangkan sakit tapi tak jadi gak.. membe dah soh balik je gi klinik sebab takut sakit nak bersalin jer.. haru pulak kalau terberanak kat opis ni kehkeh.. disebabkan sakit tak surut2..kol 3 lebih decided nak balik.. ingat nak drive sendiri slow2 tapi bos tak bagi.. bos ngan kwn2 try call driver2 bahagian kitorang but semua takde. kebetulan ade org cwgn jalan kat opis, die dapat carik sorg driver untuk hantar aku balik umah.. hihi.. malu ler pulak..
neway…