Wednesday, 9 September 2009

Selipar



Hari ni dah start jualan 'Bazar Syawal' kat dewan sampai Jumaat ni..

Aku beli selipar ni jerr.. bukan untuk aku but for my mom.. harap2 saiz ngam, kalau tak ngam besok leh tukar lah..

Call en.suami cakap ade gerai yg jual selipar ni.. agaknya secepat kilat die terus gi datang opis aku ni sebab a few minutes later aku call die dah on the way hahaha =D.. so tunggu gak en.suami datang and temankan die pilih selipar ler.. so die beli sepasang untuk diri sendiri, sepasang untuk adek die and sepasang untuk Husna..

No comments:

Post a Comment